Не се занимавай с глупости. Ако не ти работи дроселът ще имаш точно това, което имаш
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мъчи се да запали но не иска..?
Collapse
X
-
Така добре колеги да допълня темата понеже намерихме от къде е проблема.Има дупка в смукателните колектори тези пластмасовите които са не разбирам много но май е това хаха.Та механика каза, че не знае как са постигнали този ефект поръчал съм ги от един колега от форума като ги сменим ще дам резултат дали е било само това.А според него дросела излиза защото се бърка самата система.
Comment
-
Първоначално публикувано от h3tr1k Покажи съобщениеТака добре колеги да допълня темата понеже намерихме от къде е проблема.Има дупка в смукателните колектори тези пластмасовите които са не разбирам много но май е това хаха.Та механика каза, че не знае как са постигнали този ефект поръчал съм ги от един колега от форума като ги сменим ще дам резултат дали е било само това.А според него дросела излиза защото се бърка самата система.
И тази дупка, ако я има е трябвало да чуваш звука на смучене, а ти не си описал. Ето защо казваме на тази диагностика тук хвърляне на боб
Comment
-
Моят човек които я прави в момента това се чуди тия тъпаци дето са я карали от къде са направили такава дупка при положение, че няма газово.Ще видим утре като взема колектора които ми прати колегата ще го сменим ще видим дали ще запали нормално без да изгасне.
Comment
Comment